Viktor Dimitrov

Viktor Dimitrov

Bio

Dimitrov Viktor tapasztalt befektető és vállalkozó. Karrierje a private equity területén Budapesten indult, fókuszban Közép-Kelet Európával. MBA-jét az INSEAD-on szerezte, majd egy évtizedet dolgozott Szingapúrban, a világ egyik pénzügyi és üzleti központjában. Viktor számos sikeres vállalatba fektetett be különféle ágazatokban, úgy mint az iparban, az egészségügyben, a B2B szolgáltatásokban és a fintech-ben. Ez a tapasztalat tovább formálta befektetési elveit. Leginkább azt kedveli, ha teljes erőbedobással, közvetlenül a cégek fejlesztésén és gyarapodásán dolgozhat. 

Viktor jelenleg egy innovatív befektetési alapot vezet európai, ázsiai és amerikai családi vagyonkezelők és vállalkozók partnereként. Az alap célja egy stabil és sikeres középvállalat felvásárlása és irányítása Magyarországon. Napjainkban sok magyar vállalkozásnak kell szembesülnie a generációváltás kihívásaival. Ebben a kontextusban egy sikeres befektetőnek készen kell állnia az aktív részvételre a stratégiai és operatív folyamatokban, hogy új távlatokat nyithasson a vállalat és alkalmazottai számára. 

Viktor reméli, hogy ezen izgalmas esemény résztvevőivel megvitathatja a kkv-befektetések perspektíváját és más kapcsolódó témákat.

Titulus
managing director
Vezetéknév
Dimitrov
Kép
Viktor Dimitrov
Company
Hestia Capital
keynote
Off